Wednesday, April 15, 2009

Memacam la

Selamat hari rabu..

Malam tadi aku tido kol 12 kerana menonton Las Vegas di AXN. Pada pukul berapa tah tapi dah nak pagi gak la ujan lebat turun mencurah2..angin kuat menghembus tingkap2 umah serta pintu bilik aku. Macam orang nak pecah masuk umah je bunyinye...takleh tido aku dibuatnye. Pintu bilik air dalam bilik aku tu pun bergegar2 huhuhuhuu...baby sampai bangun tau..maybe bising sangat agaknya. Sibuk die tendang2 kuis2 perut aku. Cian baby..So apabile aku takleh tido maka dengan automatiknye aku kemengantukan sekarang ni...ye sekarang..di lab yang best ni...huarghhhh aku menguap buat kesekian kalinya..






10.00 am

Nak watpe hari ni? Kerja la apa lagi hikhik...nak ngadap AccelDSP yang cambest iteww..tensen sungguh membuat programming ni..lebih tensen bile aku ni memang tak berapa nak reti wat programming huhu...

Esok aku ada date ngan doktor kat spital Ampang Puteri..jauh?? memang jauh pun kalau dari UM ni..tapi takpela demi baby ku gagahkan jua...nak yang terbaik untuk baby so aku pi check up kat situ. Deliver pun insyaAllah di sana juge. Harap takde apa la yang terjadi sok mcm bulan2 lepas..asyik kantoi air kencing je. Boring aku asyik nak kena kencing je..nasib baik baby sihat dan membesar dengan jayanya. So, esok aku sorang2 la pi check up. Kena drive slow2 je tapi baby ni bukan suke aku duk dalam keta lelama...maybe sebab bile duduk dalam keta montot macam tenggelam je kan and menekan perut die jadi tak selesa...mule la die duk tendang2 rusuk aku huhuhu rasa tak selesa tau..kalau tak caya cube tendang rusuk sendiri..

10.23 am

Still typing..

Aku rindu...rindu kat encik suami tu sudah tentula..tapi aku rindu lain...

~ aku rindu nak jalan2 sampai muntah..berpoya2...mcam masa mude2 dulu..
~ aku rindu nak men boling..asyik tengok abang ngan kawan2 die je men, aku
pun nak men gak.

~ aku rindu nak berenang di laut takpun air terjun..
~ aku rindu nak makan sesuka hati aku tanpa risau especially durian
~ aku rindu nak berlari2 melompat2 cam orang giler

yang paling aku rindu sekali antara kerinduan2 aku adalah...

~aku rindu nak TIDO TERLENTANG ATAU MENIARAP!

so lepas beranak ni aku nak wat sume tu yeyeyeye! Membalas dendam hahahaha

Sekian terima kasih..

2 comments:

~~Noli said...

hai yuyun..dah scan anak lom?masti lebat rambut bby tu..asik nk terkecing je..hehe

yuyun said...

dah scan dah chiq..baby gegel.
tu la kan, orang kata kalau asyik kencing je rambut die lebat..hehehe