Tuesday, August 11, 2009

Anniversary...encik suami...Insyirah

YEAH...eh ter caps lock plak....punye excited huhu...mana tak excited. Encik suami balik hari ni. Aku dah beli hadiah untuk anniversary kitorang and aku excited lak nak bagi kat dia tau. padahal barang yang aku beli tu aku tau bukanlah barang yang dia inginkan kala ini. Kalau aku tanya dia nak hadiah apa, jawapannya mesti ni

1) iphone
2) hp blackberry
3) kasut ferrari (jenama apa tah, puma kot)

ha tak bengkok kau nak belikan menatang2 tu...setakat makan duit biasiswa yang ciput tu sungguh la aku tak mampu...sebab tu aku biasanya takdelah beli barang2 mahal untuk dia...yang penting ikhlas kan?? kehkehkeh...Tapi encik suami tak pernah berkira ngan aku tau walaupun aku tak selalu belikan barang untuk dia. Macam2 dia dah pernah belikan untuk aku...sebelum kawen dia penah bagi rantai emas, sampai sekarang aku pakai..pastu pas tunang dia bagi aku hp n70 dia...pastu pas kawen dia belikan aku hp n95 (nazar dia kalau dia dapat kawen ngan aku dia nak belikan aku hp)..see pemurah kan?? tu yang wat aku sayang bangat ngan encik suami...hihih bunyi cam materialistik je aku ni kohkohkohkho...hello, sapa yang tak suka kalau ada orang bagi hadiah...aku tak mintak pun huhuuuhuhuh.

Ha aku nak cerita lain lak..pasal Insyirah. Aku mimpi ngeri weih malam tadi...ada ke aku mimpi Insyirah tu sebenarnya bukan anak aku..aku tertukar ngan sepupu aku punya anak...cis sungguh bedebah mimpi tersebut. Dalam mimpi tu siap aku nangis2 sebab terkenangkan Insyirah dah pandai gelak and senyum bila aku tegur dia...kalau aku marah dia sebab dia main air liur menyembur2 kat aku dia tetap senyum....Tak paham pun diri dia dimarahi..Punyalah ngeri mimpi tu kan sampai aku terjaga tau...sebab sedih sangat. Aku terus tengok Insyirah yang tido sebelah aku...huhuuhu aku cium2 dia time dia tgh tido tu.. mengeliat2 dia kena kacau hahahhaa...apa kejadah la aku mimpi seperti itu..rasa nak wresling je ngan mimpi tersebut namun aku tau semua tu hanyalah impian buduh semata2..

Tetiba teringin nak makan pizza hut nyum nyum..




3 comments:

sujaihah said...

untung la en zakaria tu...hehhe

eppy unervesary!!

- j o h a r i - said...

UNTUNGNYA LA BINI EN ZAKARIA ITU..
perghh..over excited plak aku

yuyun said...

thanks k.sujaihah..
jo, memang untung pun bini zakaria tu hohoho..