Thursday, December 1, 2011

Kau ada? tau ar korang ada lagi banyak..


Kahkahkahkahkah....sila gelak secara berjemaah. kalau taknak berjemaah pun takpe. Ni bukan entry show off k. Cuma aku terkejut kambing bila check akaun nuffnang aku. Ropa-ropanya, 25 sen aku dah jadi RM2.57. Ini satu peningkatan walaupun update blog cam hapa. Ala tau ar korang nya banyak..dah selalu tunaikan pun kan? Isk isk..nanges sebab jeles.

Boleh jadi bahan berlagak kat encik suami ni. Dia selalu kutuk tau

" Ala 25 sen je..apa la sangat"
"25 sen leh wat beli gula2 Insyirah tau!"
"pergi la beli"
"takleh hukhuk...lom cukup RM50 takleh tunaikan lagi"

laki gelak guling-guling..ok tipu.

Okay sekian..

Eh belum lagi..korang dah checkidaud blogshop baru YuYa tu tak??? hari ni ada orang dah email tau nak beli..siap nak beli borong lagi. Happy giler tau.. Dari semalam asyik check email je..pas check nangis sebab inbox kosong. Meleleh air hingus..ok tipu lagi. Asyik kena tipu je korang hahahaha tapi tang check email tu betul tau. Setiap setengah jam check..nak tido pun check. Tengah tido pun berjaga2 kot2 ada orang email..check email kat hp je. Bila email masuk dia berbunyi. Tu yang hp duduk sebelah telinga. Abih kepala otak kena radiasi tau...Semoga dapat close the deal with that lovely person yang nak beli itu. Kalau dia taknak beli borong, beli sehelai pun jadi la....

Ok sekian..kali ni betul-betulnya sekian.

2 comments:

Reds said...

nuffnang agak slow dr segi kutipan hasil...cuba try advertlets.com...much better

yuyun said...

really? interesting..boleh cuba nanti. Thanx :)