Friday, December 2, 2011

Dah membuang atas pregnancy test


I'm soooo...wait for it..HAPPY!! Yup it's positive. Memula tu lambat betul nak keluar jalur kat T tu..Dah keciwa dah..tapi lelama dia timbul lak. I know it is not final yet since aku lewat datang bulan pun baru 5 hari. Which means baru 3 minggu..pergi klinik and scan pun susah nak nampak lagi. So apa yang perlu dilakukan sekarang adalah bersabar lagi. Tunggu encik suami balik kang leh ajak dia pi scan kat klinik. I hope i can see the little dot :-)

Sekarang baru aku tau kenapa aku makan dengan banyaknya..sikit-sikit nak makan..sikit-sikit nak makan. Pernah tahan lapar sampai menggigil2..Sebelum ni rileks je kalau lapar pun.

Sejak beberapa minggu ni, kami semua di rumah dah start panggil Insyirah dengan panggilan Kak Long. SAja je sebenarnya.. Yang start panggil insyirah dengan panggilan itu adalah mak aku. Sekarang dah betul2 jadi kak long.

"Insyirah nak adik tak?'
"Nak" sambil angguk kepala
"Nak adik girl ke boy?"
"Boy"
"Nak adik boy ke girl?"
"Girl"

mana satu je la si Insyirah ni..

P/s : tadi dah amik stock shawl..belum upload gambar kat tenet, 12 helai dah dibeli oleh rakan2 sekerja mak aku hehehe Alhamdulillah. Rezeki anak...Nantikan 2nd batch satin shawl di YuYa Collections k..

4 comments:

mamai said...

weeee...congratss yang!hehehe

Noli@Ibu Wafa said...

tahniah sekali lagi..hihi..rajin2 update blog yer..

yuyun said...

Thanx guys...sungguh sweet kamu berdua ini hehe

sisanizu said...

tahniah!