Wednesday, July 14, 2010

lingerie itu seksi lah..




LINGERIE..apa yang anda tahu tentang lingerie?

Lingerie is a term for fashionable and possibly alluring female undergarments. The term in the French language applies to all undergarments for either gender. In English it is applied specifically to those undergarments designed to be visually appealing or erotic. Lingerie usually incorporating one or more flexible, stretchy materials like Lycra, nylon (nylon tricot), polyester, satin, lace, and silk which are not typically used in more functional, basic cotton undergarments.

Ihsan dari wikipedia..terima kasih.

Senang citer, LINGERIE itu adalah baju tidur..

Kenapa aku citer pasal baju tidur?? Bagi orang2 yang dah kahwin tak perlulah malu dengan perkara sebegini. Cut to the chase je lah..aku nak kongsi url website yang jual lingerie. Ada yang murah, ada yang mahal..yang mahal tu biasanya branded la macam Avenue dan sebagainya and biasanya diimport dari luar negara.

Yang murah2 tapi cantik

1) http://www.myintimatelingerie.com

2) http://nerwen.jalbum.net/Femme%20Fatale%20Series/index.html

3) http://www.minacollections.com

4) http://www.fantasydreams.com.my

5) http://sensualgifts.net/sexy-lingerie/all-lingerie

Yang mahal and of course le cantik

1) http://www.lingerie-power.com/

2) https://www.youumi.com/product.asp?cat=home

3) http://www.thesaxyclub.com/

hah begitulah adanya..ada banyak lagi..boleh tanya kat pakcik google..takpun tengok kat ebay or mudah.com..berlambak2..nak bukak kena tengok2 le dulu ye.. kot2 ada orang tengok nanti orang kata bukak laman web xxx lak hahaha

tak perlu malu bila dah menjadi suami isteri...niat di hati hanya ingin kekalkan kemesraan dan memikat hati suami..tak salah kan?

nota lutut: dah setahun 2 bulan yaalll!! apa lagi..breastfeeding si Insyirah le..lagi 10 bulan je lagi!!

4 comments:

wiwita said...

ni pesal nih... mood: nak bagi insyirah adik ker? ngu ss ngua

p/s: back to ur comment on my blog.. check it out!

Uncle Lee said...

Hi Yun Yun, I was at Nenek Penne's place nak check out noticed your fancy callsign, ta'pernah tengok this name before, so saya slam brakes buat U turn busybody over....

Ahaa, my favourite subject, lingerie.
And they say love is blind? Then why is lingerie so popular? Ha ha ha.
You have a nice day and keep a song in your heart, best regards, lee.

yuyun said...

wiwit - mood nak bagi insyirah adik? hohohohho nanti2 la wei..ni mood nak honeymoon semula haha tak puas hanoeymoon.

ha wiwit, ko kena beli lingerie wat pakai time malam pertama hahahahahaha mesti ternganga apit.

uncle lee - the way u called me yun yun kan, is just the same with my ex-classmate..they are chinese and all of them called me yun yun tau.

anyway, sebab love is blind la kena pakai lingerie bagi terbeliak sikit mata tu hehe

ana ieya said...

klu nk beli lingerie,boleh ke facebook sy....

b3auty4u10@yahoo.com

hehe....murah2 je...